Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadının yüzünde sivilce görmek

Rüyada kadının yüzünde sivilce görmek

Rüyada kadının yüzünde sivilce görmek çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, kendisini daha rahat hissedeceğine, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine, yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve çok ağır geçen bir hastalığın atlatılacağına, olmayacak işlerin peşinde beyhude nefes tüketeceğine, çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına, kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına ve gözünü diktiği her şeyi elde edeceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına tabir olunur.

Rüyada kadının yüzünde sivilce gördüyseniz:

  • Yalnız fazla romantik olmayın, ayaklarınız yere iyi bassın.Uzaklara gitme isteği isteği duyabilirsiniz.

Rüyada kadının yüzünde sivilce görmek geçim derdinin biteceğine, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına, kısmetlerin günden güne artacağına, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, ticaretinin de hızlanacağına yorulur.

Rüyada aynada yüzünü sivilceli görmek yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına, dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına işarettir.

Rüyada yüzü sivilceli birini görmek başarılı bir kariyere sahip olacağına, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine, yaşanan maddi sorunların elbirliği ile çözüleceğine, kendisini çok daha iyi hissedeceğine alamet eder.

Rüyada sivilceli yüz görmek hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, kimseden korkmayacağına yorulur.

Rüyada yüzü sivilceli görmek sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına, kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine, epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine ve çok güzel günler yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüzünü sivilce görmek iyi gelir getiren işler yapılacağına, fakir fukaranın karnının doyurulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüzünde sivilceler çıktığını görmek elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine, hüsrana uğrayacağına, büyük bir ortaklığa gireceğine, sorunlarından kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüzünde sivilce görmek kuracağı ailede her türlü sorumluluğu alarak ailesini en iyi şekilde geçindireceğine, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments