Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzünde sivilce cıkmak

Rüyada yüzünde sivilce cıkmak

Rüyada yüzünde sivilce cıkmak zafer elde edeceğine, rakiplerine karşı fark atacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına, çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına, evliliğini tehlikeye atacak davranışlarda bulunacağına, dertlerinin unutulacağına, parasal sıkıntılarının sona ereceğine, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına, ancak daha sonra alacağı hayırlı bir haber ile hayatı için çok büyük adımlar atacağına alamet eder.

Rüyada yüzünde sivilce cıkmak gördüyseniz:

  • Heyecan verici bir olayın başında duruyorsunuz.

Rüyada yüzünde sivilce cıkmak atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, yakın bir zamanda işin başına geçileceğine, kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına işarettir.

Rüyada binanın üstüne cıkmak rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, yaşadığı mutsuz günleri geride bırakacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada altın cıkarmak zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, güç, moral ve sermaye kaybedeceğine delalet eder.

Rüyada yüzük cıkarıp takmak rüya sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, meslek hayatının da başarılarla geçeceğine, bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir kızla cıkmak bütçesinin küçüleceğine, atılan adımların ferahlığa çıkacağına, iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine yorulur.

Rüyada evin damına cıkmak işinden geri kalacağına, geçim derdini bırakıp, canının derdine düşeceğine, maddi gücünün artacağına, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, deneyim kazanacağına işaret eder.

Rüyada evden cıkamamak ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına, vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına delalettir.

Rüyada astral seyahate cıkmak büyük atılımlar yapılacağına, yoğun stres altında kalacağına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments