Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzünde sivilceler görmek

Rüyada yüzünde sivilceler görmek

Rüyada yüzünde sivilceler görmek gelecek olumsuz bir habere veya işlerin ters gitmesine, borçların artacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine, başarılarının devamlı olacağına, solmuş olan yüzünün de sonunda güleceğine, faturalarının rahatlıkla ödeneceğine, ancak vücudunu çok yıprattığı için hasta olacağına ve yakın bir zamanda bu hastalıktan kurtulup daha iyi bir duruma geleceğine, kişinin bereketli bir döneme girerek, refah içinde yaşayacağına, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüzünde sivilceler gördüyseniz:

  • Geçmiş deneyimleriniz cesaretinizi kırmamalı ya da geleceğe gereğinden fazla cesaretle ilerlememelisiniz.

Rüyada kendi yüzünü sivilceli görmek çalışma hayatında çok yeni bir sayfa açacağı bir döneme gireceğine, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin yüzünde sivilce görmek bir takım sorunlar çıkacağına, çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına, gayrimenkul işine girip zengin olacağına tabir olunur.

Rüyada yüzünde bir sürü sivilce görmek çok büyük bir sevinç duyulacağına, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başkasında sivilceli yüz görmek sıkıntılı durumlar geçireceğine, yaşanan sorunların bu sayede bir anda ortadan kalkacağına, çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine, büyüyeceğine ve böylece kazancının da yerinde olacağına rivayet eder.

Rüyada yüzü sivilceli görmek ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine, eşi ile arasının açılacağına, işlerini boşvereceğine, çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına inanılır.

Rüyada yüzünün sivilceli olduğunu görmek maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına, her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine, bu sayede hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına, alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına yorulur.

Rüyada arkadaşının yüzünde sivilce görmek talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine, onların müşküllerini çözüp rahatlamalarına olanak sağlayacağına inanılır.

Rüyada yüzünde sivilce çıktığını görmek kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, insanların dikkatini kendi üzerine toplamak ve egosunu tatmin etmek içi bunu ulu orta her yerde, olur olmadık anlarda beyan edeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments