Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasında kelepçe görmek

Rüyada başkasında kelepçe görmek

Rüyada başkasında kelepçe görmek rahatsızlık yaratan bir işin sonunda çözüme kavuşacağına, haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine, atılan adımların zorluk yaratacağına, ayağına gelen şansı tepmeden, doğru adımlar atacağına, kafasına koyduğuna ulaşacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine, sağlık konusunda iyi haberler alınacağına, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasında kelepçe gördüyseniz:

  • Parayla ilgili konularda savurganlığa varacak kadar eli açık veya cimriliğe varacak kadar eli sıkı olmaya eğilimlisiniz.

Rüyada arkadaşını kelepçeli görmek sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine ve çok daha iyi fırsatlar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada elini kelepçeli görmek başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına, yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kelepçe taktığını görmek ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına, görmediği yerlere gideceğine, endişe ve kaygılarınızın yersiz olduğuna işaret eder.

Rüyada ellerine kelepçe takıldığını görmek kendisini kıskanan kişilerden birinin kötülük yapmak için attığı bir adımı kazançlı bir fırsata çevireceğine, bunun da kendisini istediği hayata adım adım taşıyacağına, yorucu ve yıpratıcı bir dönemin sona ermesi ile büyük bir rahatlığa ve huzura kavuşulacağına işaret eder.

Rüyada başkasının elinde kelepçe görmek dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, beklentilerin hızla gerçek olacağına, kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, işinin yoluna gireceğine delalet eder.

Rüyada koluna kelepçe takmak talihinin artacağına, mali olarak küçüleceğine, çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine inanılır.

Rüyada eli kelepçeli adam görmek daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına, uzun sürecek bir kırgınlık yaşanacağına, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına yorulur.

Rüyada polis kelepçesi görmek sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, büyük bir rahatlama yaşayacağına, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments