Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşını kelepçeli görmek

Rüyada arkadaşını kelepçeli görmek

Rüyada arkadaşını kelepçeli görmek bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine, huzur ve kazanç getireceğine, düşmanların ve rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına, sabır ve azim göstermesi sayesinde hayırlı bir iş hayatına ve mutlu bir evliliğe sahip olacağına, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine, başarı kaydedeceğine rivayet eder.

Rüyada arkadaşını kelepçeli gördüyseniz:

  • Sizi etkilemekte olan Astrolojik oluşumlar bazı zihinsel gerilimler getirmektedirler.

Rüyada arkadaşını kelepçeli görmek zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına ve fakirleşeceğine, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, bir uzmana başvurulacağına işaret etmektedir.

Rüyada biriyle kelepçelenmek kurulu düzeninin olacağına ve tüm beklentilerinin birer birer gerçekleşeceğine, işinin ehli olacağına, kazancın her geçen gün daha da artacağına rivayet eder.

Rüyada kelepçeli insan görmek ömrünün de uzun olacağına, iş hayatı içindeki maddi ve manevi zararlardan kurtulacağına, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, bu arada yemek zevklerini değiştireceğine tabir olunur.

Rüyada koluna kelepçe takmak iş hayatında maddi zarara uğranacağına, gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine, amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada eli kelepçeli adam görmek anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, hane içinde eski mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, maddi kaynakların hayaldeki eve kavuşmak için yetersiz kalacağına ve enerjisi yüksek, insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine rivayet eder.

Rüyada birine kelepçe takıldığını görmek hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine ve rüya sahibinin, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına, adını işiyle duyuracağına, dertleşerek moral bulacağına tabir olunur.

Rüyada silah ve kelepçe görmek kazanılan ama henüz ele geçmeyen paraya, elinin bollaşacağına, rızkının da genişleyeceğine, eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin kelepçelendiğini görmek borçlarının kapanacağına, yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine, sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına, şansın yüze güleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments