Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada polis kelepçesi görmek

Rüyada polis kelepçesi görmek

Rüyada polis kelepçesi görmek hasret kaldıklarına kavuşacağına ve özlem gidereceğine, hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine, daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine, daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, kötü günlerinde veya sıkıntılarında gözünü kapatıp bu insanlara rahatlıkla güvenerek hareket edeceğine, onlardan taraf hayır göreceğine, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine işaret etmektedir.

Rüyada polis kelepçesi gördüyseniz:

  • Hayatınızı pozitif yönde etkileyebilecek olan bazı haberler duyabilir veya bilgiler edinebilirsiniz.

Rüyada polis kelepçesi görmek kendisini çok rahat edeceği bir dönem içinde bulacağına, sözünde duracağına, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada polis tarafından kelepçelenmek işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine, çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, geleceğine düşünerek atacağı adımlarda da istediği sonucu alacağına rivayet eder.

Rüyada polis ve kelepçe görmek sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, kudret ve hikmet sahibi olacağına, Allah’ın hayırlı lütufları ile karşılaşacağına, gelir elde edeceğine alamet eder.

Rüyada ellerini kelepçeli görmek verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine, hayırlı işlere girileceğine, bir bebek sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada koluna kelepçe takıldığını görmek hasta iseniz yakın zamanda şifa bulacağınıza, bir koyulan işten yüz kazanılacağına, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine, kazancın az da olsa yitirileceğine işarettir.

Rüyada kelepçeden kurtulduğunu görmek aşkının da kalıcı olacağına, güven kaybına uğrayacağına, masa başı bir işe gireceğine, sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada kelepçe çözmek çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kocasını kelepçeli görmek Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, ticari yönden atılacak adımların hayırlı olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments