Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kelepçe taktığını görmek

Rüyada kelepçe taktığını görmek

Rüyada kelepçe taktığını görmek üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına, kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, afiyete ereceğine, rüya sahibinin çok zor ve kötü günler geçireceğine, atılacak adımla birlikte çok iyi bir mevkiye giden bir yolun açılacağına, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına inanılır.

Rüyada kelepçe taktığını gördüyseniz:

  • Aklınızdan geçenleri paylaşmalısınız.

Rüyada kelepçe taktığını görmek hacetinizin giderilmesine, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine, anne babanın üzüntü duyacağına, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine işaret eder.

Rüyada kelepçe çözmek rızkının kesileceğine, hırpalanacağına, aydınlığa çıkılacağına delalettir.

Rüyada elleri kelepçeli görmek bekar ise evleneceğine, kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, borçlarının azalacağına, kısa sürede başarısının artacağına, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine yorulur.

Rüyada başkasını kelepçeli görmek can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına, başarılı işlere imza atılacağına, haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine delalet eder.

Rüyada eli kelepçeli görmek başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına, karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına tabir olunur.

Rüyada başkasında kelepçe görmek verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada eli kelepçeli birini görmek kendisini üzenleri hayatında çok büyük bir mutluluk yaşayarak uzaklaştıracağına ve çok sevineceğine, hayallerine kavuşacağına, getirisi çok olan işler yapacağına, rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, yüzünün güleceğine, aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine işaret eder.

Rüyada elinde kelepçe görmek eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, alım gücünde yükselme olacağına, bankadaki hesabının büyüyeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments