Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğinin gözyaşını görmek

Rüyada sevdiğinin gözyaşını görmek

Rüyada sevdiğinin gözyaşını görmek mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, ferahlayacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, daha geniş rızık elde edeceğine, bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, şansın yüzüne güleceğine, sevineceğine ve mutlu olacağına, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına, ancak bu durumlardan yakın bir zaman önce evlendiği ve yuvasında çok mutlu olduğu bir kişi sayesinde çok zahmet çekmeden ve daha fazla üzülmeden kurtulacağına işarettir.

Rüyada sevdiğinin gözyaşını gördüyseniz:

  • Fiziksel veya duygusal durumunuzun ya da iş hayatınızın ön planda olabileceği bir sürece giriyorsunuz.

Rüyada sevdiğinin gözyaşını silmek iş hayatında çok tanınan ve güvenilen biri olunacağına, gönül hoşluğunu yakalayacağına, sağlığını geri kazanacağına, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine, sıkıntılarını atlatacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğinin gözyaşını görmek kendisini çok huzurlu hissedeceğine, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına, kişinin şifaya kavuşacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için hayırlı yollar keşfedeceğine inanılır.

Rüyada gözyaşıyla ağlamak hayırlı ve sevinçli olaylar yaşayacağına, kendisine kızacağına, çok zengin olmasa dahi kimseye el açmadan ömrünü tamamlayabileceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevinç gözyaşı görmek sayılan ve sevilen kimse olacağına, kendini toparlayamayacağına, iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine alamet eder.

Rüyada başkasının gözyaşını silmek çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına, kazancın yarı yarıya artacağına, günah ve suç işleyeceğine, nefsine uyacağına işaret etmektedir.

Rüyada ağlayan birinin gözyaşını silmek atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına, rüya sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına, ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine, çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine, bu sayede çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına işarettir.

Rüyada ağlamak gözyaşı dökmek dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde Allah’ın izni ile kurtulacağına ve büyük kazanç elde edeceğine, sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına rivayet eder.

Rüyada bir damla gözyaşı dökmek bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, hayırlı kapılara ulaşacağına, her işte başarı elde ederek düşmanları zayıflatacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments