Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilini baska kizla görmek

Rüyada sevgilini baska kizla görmek

Rüyada sevgilini baska kizla görmek ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişiden çok büyük ve acı dolu bi haber alacağına, bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve çok ağır geçen bir hastalığın atlatılacağına, dertlerinden arınacağına, maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine, yapılan hataların tekrarlanmayacağına delalettir.

Rüyada sevgilini baska kizla gördüyseniz:

  • Gerçekçi konuşmalar yapmak veya karşıdaki kişilerin konuşmalarını ciddiye alıp almamak konusunda daha şüpheci davranmak gerekebilir.

Rüyada sevgilini baska kizla görmek işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına yorulmaktadır.

Rüyada erkek kiyafet görmek büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine, büyük adımlar atılacağına, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine alamet eder.

Rüyada at kişnemesi duymak kendisinin de eline geçecek bu eşsiz fırsatları en doğru şekilde kullanmasını bileceğine, sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına delalet eder.

Rüyada at kişnemesi görmek güzel günler görüleceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine rivayet eder.

Rüyada kocayi kiskanmak çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, bu sayede yüksek bir mevkiye terfi alınacağına inanılır.

Rüyada kavrulmus kiyma görmek aile hayatında çok sevindirici haberler alacağına, işlerinin bereket getirip, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına, özel hayatının renkleneceğine ve de kişinin bu sayede heyecan dolu günler yaşayacağına inanılır.

Rüyada evladina kizmak iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına, uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine, tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına, çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, ancak rüya sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada ili kiye girmek sıkıntıların yakasından düşmeyeceğine, sağlık sorunları ile uğraşan bir akrabaya yardımcı olunacağına, bir sebeple çok zarar edeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments