Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada baskasiyla yatmak

Rüyada baskasiyla yatmak

Rüyada baskasiyla yatmak pek çok iş fırsatının ayağına geleceğine, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, çalışmalarınızın karşılığını alacağınıza, maddi durumunuzun düzeleceğine, kişinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, iş öğreneceğine, eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine ve ondan sürekli yardım görüp, iyi anlaşacağına, rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, rüya sahibinin bu sayede rahat ve derin bir nefes alacağına yorulur.

Rüyada baskasiyla yatmak gördüyseniz:

  • Pratik yaklaşımlarınız birlikte daha fazla zaman geçirmek istediğiniz kişilerle sizi bir araya getirebilir.

Rüyada baskasiyla yatmak aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, sorunları ortadan kaldıracağına, ferahlığa çıkacağına ve hem iş hayatında hem aile hayatında çok iyi ve hayırlı mevkilere geleceğine delalet eder.

Rüyada basörtülü görmek işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, verilen emeklerin boşa gitmekten son anda kurtulacağına, bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada baskasina altin vermek hafifleyeceğine, huzura kavuşacağına, evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, işlerin ters gideceğine, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına delalettir.

Rüyada basini kasimak kusurların ve günahların telafi edileceğine, rüya sahibinin sıkıntılarından, zorluklarından ve çektiği zahmetten kurtulup, rahat bir nefes alacağına, sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada su basmış ev görmek sağlıklı bir hayat süreceğine, evin kasasına giren gelirin artacağına, tatsız durumlardan sıyrılamayacağına işarettir.

Rüyada baska birinin evini görmek istenen çalışmaların gerçekleştirilemeyeceğine, işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine, bazen de kişinin bir tehlike ile karşı karşıya kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada baska biriyle sevgili olmak aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine, rızkının da çoğalacağına, başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine, büyük bir ikilemde kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz basörtüsü takmak maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, bu sayede mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, bir sebeple çok zorlanacağına, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments