Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada baska birini hasta görmek

Rüyada baska birini hasta görmek

Rüyada baska birini hasta görmek istenmeyen durumlarla karşılaşacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine, başka projeler ve çalışmalar için kendisini yönlendireceğine, hayatının bir anda renkleneceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine, yaşanan olaylardan ötürü duyduğu üzüntü ve kederin son bulacağına, sorunların çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada baska birini hasta gördüyseniz:

  • Sağlığınıza dikkat etmeniz gerekiyor.

Rüyada baska birini hasta görmek bedenen ve ruhen dinleneceğine, bir sebeple iş konusunda adım atmakta biraz korkak davranacağına, her anlamda feraha kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşini baska kadınla görmek kırılacağına, ağlayacağına ve dertleneceğine, uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına alamet eder.

Rüyada basini kasimak neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, bir sebeple borcun gittikçe artacağına, herşeyin iyi olması için mücadele edeceğine ve bu yolda bir an olsun yorulmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada hasan basri hazretlerini görmek şansının ve kısmetlerinin açılacağına, sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine, büyük maddi ve manevi kayıplara uğranacağına delalet eder.

Rüyada baskasinin karisini görmek karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, kişinin kazancını artırmak uğruna hileli yollara başvuracağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine alamet eder.

Rüyada baska bir evde olmak dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine, sorunlarının çözüme kavuşacağına delalet eder.

Rüyada tıka basa tatlı yemek onları gücendireceğine, çok önemli bir sağlık sorunu olmadığı için kısa sürede ortadan kalkacağına, özel hayatta güzel bir ilişki yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada tıka basa yemek yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, cebinden parasının eksilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments