Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağlayan birine teselli vermek

Rüyada ağlayan birine teselli vermek

Rüyada ağlayan birine teselli vermek çok büyük maddi zarara uğrayacağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına, iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, eğitim hayatında başarıların artacağına, maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine, büyük sıkıntılar içine gireceğine, dileklerinin ve hayallerinin hayırlısıyla gerçekleşeceğine işarettir.

Rüyada ağlayan birine teselli vermek gördüyseniz:

  • Duygusal konularda eşinizle aranızda çıkabilecek anlaşmazlıklan ortadan kaldırmak istiyorsanız, değişik istekleriniz için onu aşırı derecede zorlamamaya dikkat etmelisiniz.

Rüyada ağlayanı teselli etmek bilerek suç işlemeye ve günahkâr olmaya, önünün açılması sayesinde kısmetinin artacağına, kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada ağlayan arkadaşını teselli etmek yaşanan sorunların bu sayede bir anda ortadan kalkacağına, çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine, işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, sıkıntıların artacağına, zor günler geçirileceğine, bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada ağlarken teselli edilmek önemli kişi haline geleceğine, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına, kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına alamet etmektedir.

Rüyada ağlayan birine teselli vermek kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına, omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına, üzücü, sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine alamet eder.

Rüyada ağlayan birini teselli ettiğini görmek çok huzurlu bir aile ortamında yaşayacağına, toplum içinde kendine saygıdeğer bir yer sağlamak, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok aranan ve dikkat çeken bir kişi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada üzgün birini teselli etmek güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına, layık olduklarının Allah tarafından da, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, yaşamının sürprizlerle, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına, işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına işarettir.

Rüyada teselli edilmek hayallerin yarıda kalacağına, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine, rüya sahibinin bu sayede ağız tadı içinde bir hayat geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada birini teselli etmek özellikle kişinin farkında olmadığı bazı tehlikeli durumlarda aile yakınlarının desteği ile yara bere almadan ve fazla zarara uğramadan olaylardan sıyrılacağına, hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine, kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments