Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağlayanı teselli etmek

Rüyada ağlayanı teselli etmek

Rüyada ağlayanı teselli etmek çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine, eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına, acıların ve gözyaşının dineceğine, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine ve Allah’ın kendisine yardım etmesi için ettiği duaların da kabul olacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak olan bir fırsatı değerlendirerek kariyerinde büyük bir sıçrama yapacağına yorulur.

Rüyada ağlayanı teselli etmek gördüyseniz:

  • Herşeyi tamamen kavramadan harekete geçmemelisiniz.

Rüyada ağlarken teselli edilmek işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada ağlayan birine teselli vermek sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine, başarılı bir kişi olacağına, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, işlerin daha kötüleşeceğine, eşler arasını bozmaya çalışan bir kadının haneden uzaklaştırılacağına yorulur.

Rüyada ağlayan birini teselli ettiğini görmek hayal ettiği şeylere kavuşacağına, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına ve refaha ereceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, üzüntülü bir haber alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada ağlayanı teselli etmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına, sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına işarettir.

Rüyada ağlayan arkadaşını teselli etmek ancak bilgisi, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, başarılarının artacağına, işlerinin yoluna gireceğine, iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına delalet eder.

Rüyada üzgün birini teselli etmek ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine, bulacağı pratik çözümler ile sorunlarını ortadan kaldıracağına, rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada teselli görmek sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına, fena insanlar ile bazı sorunlar yaşanacağına, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine tabir olunur.

Rüyada birine teselli vermek yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine, tartışmaların sona ereceğine ve doğru adımların atılması sayesinde hayırlı bir işin başına patron olunacağına, onlar sayesinde yaşadığı sıkıntıları da unutacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments