Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağlayan arkadaşını teselli etmek

Rüyada ağlayan arkadaşını teselli etmek

Rüyada ağlayan arkadaşını teselli etmek ters giden olayların düzeltileceğine, sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, kısmetsizlik yaşanmayacağına, zengin olunmasa da kimseye el açmadan, güçten düşmeden, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına, tartışmaların sonlandırılacağına işarettir.

Rüyada ağlayan arkadaşını teselli etmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı hafife almayın.

Rüyada ağlayan arkadaşını teselli etmek dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına, yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına, çok güzel işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ağlayanı teselli etmek omuzunda ağlayacağı kişilerin olduğunu bilmek de çok iyi hissetmesine yarayacağına, çevredeki insanlardan da destek alınacağına, yeni bir eve taşınılacağına tabir olunur.

Rüyada ağlarken teselli edilmek iş hayatında kazanılan başarılar sayesinde kısmetlerin artacağına, sevdiği kişilere yardım edeceğine, parasal olarak bir kriz yaşanacağına işarettir.

Rüyada ağlayan birine teselli vermek elinin de bollaşacağına, kısmetlerin ve işlerin açılacağına, hayatında iyi giden her şeyin bir anda bozulacağına işaret eder.

Rüyada ağlayan birini teselli ettiğini görmek para sıkıntısı çekmeyeceğine, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, hem de inancını tazeleyerek pek çok cami, medrese ve tarihi mekanları gezerek, maneviyatını daha ön planda tutacağına inanılır.

Rüyada arkadaşını teselli etmek eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına, çok büyük mutluluklar ve çok güzel günler göreceklerine, bu sayede sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve rüya sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına alamet eder.

Rüyada arkadaşı teselli etmek ele geçen kazancın yetersiz kalacağına, rüyayı gören kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, kişinin büyük heveslerle girdiği işlerinin başarısızlıkla sonuçlanacağına rivayet eder.

Rüyada ağlamak ve teselli edilmek ele geçen kazancın artacağına, duygularını açığa vuracağına, dünyada helal mal yemeye ve helal kazanca alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments