Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saati ters takmak

Rüyada saati ters takmak

Rüyada saati ters takmak hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına, elindeki imkanları en iyi şekilde değerlendirmesi sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, başarının düşeceğine, kazancın yetmez olacağına, çok mutlu olacağına, geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine, büyük atılımlar yapılacağına, bu atılımlar sayesinde üst yöneticiler tarafından çok güzel bir noktaya gelineceğine, moralinin, keyfinin kaçacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine işaret eder.

Rüyada saati ters takmak gördüyseniz:

  • Çevrenzdeki bir anlaşmazlıktan, durum sizin konularınıza da yansıyacağı için oldukça rahatsız olacaksınız.

Rüyada saati ters takmak zor bir döneme girileceğine, çok doğru bir yol tutulacağına, çok zor zamanlar yaşayacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine işarettir.

Rüyada saati ters görmek çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve bu sayede çok huzurlu bir döneme gireceğine, mutlu ve huzurlu olacağına, hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada ters saat görmek kişinin güzel günlerinin geride kalacağına, sevdiği kişilerden aldığı destek ve yardımla da amacına ulaşacağına, gereksiz işlerden ve gereksiz kişilerden kendini soyutlayıp çevresini değiştireceğine inanılır.

Rüyada küpeyi ters takmak kişinin gönül hoşluğu ile karşılaşacağına, büyük bir kazanca sahip olacağına, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada gözlüğü ters takmak büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, bir sebeple cimriliği ile çevresinin dikkatini çekeceğine, büyük parasal sorunların ve tartışmaların ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada siyah kol saati takmak hayatındaki rahatlığın artacağına, özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına, beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine, aklına koyduğu her işte muvaffak olacağına, daha sonra yaşayacağı bazı tatsız olaylardan yüzünden kendisini kötü hissedeceğine inanılır.

Rüyada kırmızı kol saati takmak manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına, işlerinin açılacağına ve hayatının düzene gireceğine, çok büyük ve hayırlı işlere girileceğine delalettir.

Rüyada birine kol saati takmak iyi, hayırlı bir evlat olacağına, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına ve kurulacak olan bir ortaklıkla birlikte büyük bir zahmetten kurtuluşa erileceğine, kolay yoldan gelir elde edeceğine, geçim derdinin olmayacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments