Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koluna saat takmak

Rüyada koluna saat takmak

Rüyada koluna saat takmak maddi gücünün artacağına, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, rüya sahibinin de hayattan daha fazla zevk alacağına, işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine, eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına, maddi durumunun da her geçen kötüye doğru gideceğine, elindeki parayı doğru yatırımlarda kullanarak kısa zamanda ev ve araba alacağına, yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve hiç beklenmedik bir çıkış yapılacağına delalet eder.

Rüyada koluna saat takmak gördüyseniz:

  • Oldukça iyimser bir bakış açısına sahipsiniz.

Rüyada sarı kol saati takmak yolculuğun hiçbir yarar getiremeyeceğine, fikirlerinin can bulacağına, maddi anlamda zarar edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kol saat takmak toparlanacağına, büyük kazançlar sağlayacağına, iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine, büyük bir zenginliğe sahip olacağına delalettir.

Rüyada koluna kırmızı saat takmak doğru, akıllı, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına, aşık olacağına, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada koluna saat takmak uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına, olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına,   yapılan hataların telafi edileceğine tabir olunur.

Rüyada kırmızı kol saati takmak özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına, insanların dikkatini kendi üzerine toplamak ve egosunu tatmin etmek içi bunu ulu orta her yerde, olur olmadık anlarda beyan edeceğine, gönlünüzdeki boşluğu dolduracak biri çıkacağına işaret eder.

Rüyada siyah kol saati takmak işle ilgili inzivaya çekileceğine, vefat etmiş bir aile büyüğü için bir hayrat yapılacağına, ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada güzel kol saati takmak onları kendi gözünden bile sakınacağına, dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına, acıların ve gözyaşının dineceğine, her şeye değecek kadar yüce, kutsal ve güzel duygular yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada saati koluna takmak çok büyük kazançlar elde edeceğine, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına, rütbenin yükseleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments