Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kirpiğine rimel sürmek

Rüyada kirpiğine rimel sürmek

Rüyada kirpiğine rimel sürmek iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, başarısının azalacağına, sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına ve hakkaniyetli bir paylaşım içine girileceğine, üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine, trend olan bir markanın başına geçileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda adımlar atılacağına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına, böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına delalettir.

Rüyada kirpiğine rimel sürmek gördüyseniz:

  • Olumsuz cevap almanız durumunda diğer seçeneklerinizi değerlendirme konusunda özgür kalabilirsiniz.

Rüyada kirpiğe rimel sürmek bol bol hayır duası alınacağına, tanıdığı kişinin meslek ve işine, görüş ve düşüncesine uymaya, bolluk ve bereketin artacağına alamet etmektedir.

Rüyada kirpiğine rimel sürmek sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine, başarılı bir kişi olacağına, sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına, keyifsizliğinin dışarıdan fark edileceğine delalet eder.

Rüyada kirpiklere rimel sürmek dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, geçmişi unutup geleceğine, illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, kendini ifade etmenin çarelerini bulacağına işaret eder.

Rüyada kirpiklerine rimel sürmek yaşam standartlarının yükseleceğine, iyileşeceğine, mallarının ve parasının çoğalacağına, sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına, mesleğini severek ve kusursuz yaptığına, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına alamet eder.

Rüyada rimelli kirpik görmek huzur bulacağına, kırgınlıkların biteceğine, miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına, her işinde hayırla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birine rimel sürmek bir mücevher takması ise erkek çocuğu olacağına, zor bir işe girileceğine, sorunların, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, başına türlü belalar geleceğine delalettir.

Rüyada gözlerine rimel sürmek sorunlarını, sıkıntılarını, geride bırakacağına, devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına, evli erkek ise evinin bereketinin artacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil rimel sürmek sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına, yılların emeği olan sermayesi ile iş hayatında edindiği bilgileri bir araya getirerek, cesaret ve inançla hareket edeceğine, rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments