Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kirpiğe rimel sürmek

Rüyada kirpiğe rimel sürmek

Rüyada kirpiğe rimel sürmek pürüzlü durumları halletmek için aile üyelerini ikna etmek isteyeceğine, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, ters giden durumların düzeltileceğine, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına, işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına, arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına, zorlukların bu sayede aşılacağına inanılır.

Rüyada kirpiğe rimel sürmek gördüyseniz:

  • Artık çok fazla önem taşımayan ya da eski özelliğini yitirmiş ilişkilerinizin farkına varabilirsiniz.

Rüyada kirpiğe rimel sürmek sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, rızkının genişleyeceğine, mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına, atılacak adım sayesinde çok daha profesyonel bir ortama gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kirpiğine rimel sürmek lüks ve rahat şekilde yaşayacağına, maddi olanaklarının da elinden kayıp gideceğine, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine inanılır.

Rüyada kirpiklerine rimel sürmek kurtuluşa kavuşacağına, sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, hain planlar yapan bir kimseyi alt edeceğine tabir olunur.

Rüyada kirpiklere rimel sürmek eline geçen fırsatların bazı olaylar yaratacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına, işlerdeki karın artacağına işaret eder.

Rüyada rimelli kirpik görmek çevredeki insanlardan da destek alınacağına, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine, özellikle rakiplerine karşı büyük galibiyetler elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada göze rimel sürmek insanlar arasında barışın sağlanacağına, hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına, alınganlıkların hasıl olacağına inanılır.

Rüyada yeşil rimel sürmek kötü ve zor günler yaşanacağına, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, saygın ve ünlü biri olacağına, çok güzel günler görüleceğine ve en yakın zamanda çok mutlu bir haber alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasına rimel sürmek başkalarına el açmasına ve onlara muhtaç olmasına gerek kalmayacağına, hayattan bıkmasına neden olacağına, onu isyan noktasına getireceğine, buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments