Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil rimel sürmek

Rüyada yeşil rimel sürmek

Rüyada yeşil rimel sürmek sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine, bu sayede sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına, çocuklarıyla gurur duyacağı pek çok başarıya şahit olacağına, hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine, karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine, refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine ve bunun bedelini de fakirliğe ve yokluğa düşerek ödemek zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil rimel sürmek gördüyseniz:

  • Daha mantıklı hareket etmenizde fayda var.

Rüyada yeşil rimel sürmek başarısızlıklara düşeceğine, kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine, endişe duyduğu olaylardan ve durumlardan bu sayede feraha çıkacağına alamet eder.

Rüyada kirpiğine rimel sürmek onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına, saygınlığının da artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasına rimel sürmek iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkın   tı yaratacak durumlara düşeceğine, düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, kazancının eksilmeyeceğine, hiç istemediği sorunlarla karşılaşabileceğine yorulur.

Rüyada göze rimel sürmek ileriki zamanlarda çok pişman olacağına, gönül hoşluğu ve esenlik bulacağına, işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına delalet eder.

Rüyada kirpiklerine rimel sürmek ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, endişelerin ve korkuların geçeceğine ve iş ile ilgili her gün yeni çalışmaların ortaya konacağına, başkalarının özel hayatına karışıp sonrasında olayların kontrolden çıkmasına sebep olunacağı, işgüzar davranışlar ve sözler nedeni ile dışlanıp, yalnız kalınacağına delalettir.

Rüyada kendine rimel sürmek hakkın lütuflarına sahip olunacağına, toparlanacağına, hayırlı yollara gireceğine, kazançlı işler yapacağına inanılır.

Rüyada mavi rimel sürmek orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, uzun bir süreden beri özlem duyulan bir kişiye kavuşulacağına, işlerinin kötüye gideceğine, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kirpiklere rimel sürmek iş hayatına atılmak isteyen ya da bir sorunundan kurtulmayı amaçlayan bir yakınına ya da tanıdığına çok büyük bir maddi destekte bulunacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına ve tekrar eski lüks hayatına döneceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments