Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasına masaj yapmak

Rüyada başkasına masaj yapmak

Rüyada başkasına masaj yapmak birçok kişinin dikkatini çekeceğine, işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine ve aile ile ilişkilerin daha iyi bir hal alacağına, alınacak sevinçli haberler sayesinde bol kazançlı bir dönem geçirileceğine, karalar bağlayacağına, zor zamanların biteceğine, iş hayatında makam sahibi olunacağına, düzenin bozulacağına, kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada başkasına masaj yapmak gördüyseniz:

  • Kendinizi göstermek için lüks şeyler almak veya çok para harcamak zorunda değilsiniz.

Rüyada kadına masaj yapmak kazanacağı özgüven ile çok hayırlı işlere gireceğine, işlerin ve düzenin bozulacağına ve ortaklıkların biteceğine, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına delalet eder.

Rüyada kalp masajı yapmak dinde ve ahlakta güzelleşeceğine, elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, işlerinde kendisini yoran ve sıkan şeylerin ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada birinin sırtına masaj yapmak tam bu sorunlar bitti derken bir hastalık ile imtihan edileceğine, çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına, rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölen birine masaj yapmak kötü hastalıkların iyileşeceğine, rüyayı gören kişinin maddi ve manevi huzuru yakalamayı başaracağına, çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, maddi imkânların günden güne çoğalacağına tabir olunur.

Rüyada babaya masaj yapmak derin bir nefes alacağına, külfetinin ve yükünün artacağına, azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına işarettir.

Rüyada bir kadına masaj yapmak uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına, kötü karakterli bir kadına, girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada birisine kalp masajı yapmak gözyaşlarının dineceğine, aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına ve işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine, sorununu kolayca çözeceğine işaret etmektedir.

Rüyada omuza masaj yapmak mutlu olunacağına, parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments