Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birisine kalp masajı yapmak

Rüyada birisine kalp masajı yapmak

Rüyada birisine kalp masajı yapmak yorulacağına ve artık dayanamaz duruma gelerek isyan edeceğine, yavaş yavaş da olsa istenen şeylere kavuşulacağına, güzel, ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına, sevineceğine, iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına, daha iyi bir yaşam standardı tutturmak için atılan adımların çok büyük kazançlar sağlayacağına ve iş hayatında yönetici konumunda olan insanların dikkatini çekeceğine, ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına, işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine alamet eder.

Rüyada birisine kalp masajı yapmak gördüyseniz:

  • Uzaktaki kişilerin sorunlarıyla ilgilenilmesi gerekiyor olabilir.

Rüyada kalbe masaj yapmak işinin başından ayrılmayacağına, büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, ilişkiye huzurun geleceğine delalet eder.

Rüyada kalp masajı yapmak yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, evlilik yolunda bir adım atılacağına, parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine, gülen yüzünün solacağına ve evden çıkmaza hale geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada birine kalp masajı yapmak işlerin yoluna gireceğine, kurulu bir düzenin sağlanacağına, varolan borçların ödeneceğine, kazançların artacağına, çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine, mal mülk sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada bebeğe kalp masajı yapmak bereketin ve verimin olacağına, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, işsizlerin iş sahibi olacağına, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada birisine kalp masajı yapmak hayırlı bir sürece girileceğine, çok kötü sonuçlar doğuracağına, iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına alamet eder.

Rüyada ölen birine kalp masajı yapmak hiç tahmin etmediği kadar iyi bir çalışmaya yardımcı olacağına, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine, sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine alamet eder.

Rüyada kalp masajı görmek nefsini terbiye etmeyi başaracağına, problemlerini kısa sürede çözüme kavuşturacağına, iş hayatında yükselmeye ve makam elde etmeye işarettir.

Rüyada kalp masajı yaptığını görmek yapmaya çalıştığı şeyler hatalı adımlar atacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments