Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah makyaj yapmak

Rüyada siyah makyaj yapmak

Rüyada siyah makyaj yapmak hayırlı işlerde yer alacağına, gönlünü Allah sevgisi ile dolduracağına, maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine, bu kazancı iş hayatında yatırım olarak değerlendireceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, rahat nefes almaya başlayacağına, moralinin ve neşesinin yerine geleceğine, hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine, kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına, ticaretinin de bozulmayacağına, çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah makyaj yapmak gördüyseniz:

  • Bazı anlaşmalar, düzenlemeler, planlar ya da işler yapısal değişiklikler gerektirdiği için çok fazla çalışma ihtiyacını da doğurabilir.

Rüyada siyah göz makyajı yapmak sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine ve gözyaşı akıtılacak ve büyük pişmanlık duyulacak bir karar vermek zorunda kalınacağına, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına delalet eder.

Rüyada siyah makyaj yapmak hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına ve zor geçen bir dönemin sonuna geleceğine, rüya sahibinin gözünü yolda bırakan kişilerin geleceğine, yeni bir eve sahip olacağına işarettir.

Rüyada anneye makyaj yapmak kendisini güzelliklere, iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına, yeni başlangıçların yapılacağına, bunun sonucunda da üzülüp sıkıntı yaşayacağına delalet eder.

Rüyada aşırı makyaj yapmak hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada makyajı yapmak ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada aynaya bakarak makyaj yapmak kazancındaki verimliliğin artacağına, işlerinin yoluna gireceğine, gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına, deyim yerindeyse rüyayı gören kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine işarettir.

Rüyada yüze makyaj yapmak verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine, hayırlı bir haber alınacağına, ailenin desteği ile sorunların kısa sürede hallolacağına işarettir.

Rüyada süslenmek makyaj yapmak kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, beraberliklerde hayal edilenden daha fazla mutlu olunacağına, umutlarını kaybedeceğine, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments