Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada makyaj yapmak

Rüyada makyaj yapmak

Rüyada makyaj yapmak Allah’ın izni ile büyük bir ilim sahibi olacağına, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, türlü sürprizler ve şakalar hazırlayacağına, tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine ve her zaman çok iyi işlere imza atıp başarı kazanacağına, sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına, yapılan hataların tekrarlanmayacağına, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine işaret eder.

Rüyada makyaj yapmak gördüyseniz:

  • Doğruyu bulup, onun peşinden gitmeniz sizin için çok kolaydır.

Rüyada makyaj yapmak ve silmek girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına, eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine, rüya sahibinin de çok mutlu olacağına, başarısız olacağına, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine tabir olunur.

Rüyada siyah göz makyajı yapmak büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine delalet eder.

Rüyada sarı makyaj yapmak bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, sorunlarının en büyük kaynağının çözüleceğine ve bundan sonrası için hayatının çok daha güzel olacağına yorulur.

Rüyada mor makyaj yapmak sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine, maddi olanaklarının artacağına, yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Rüyada aynada makyaj yapmak kara bulutların giderek kişi için her bir yeni günde yeni güzel gelişmelerin yaşanacağına, iş seyahatine çıkacağına ve oradan büyük başarılarla döneceğine, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına tabir olunur.

Rüyada geline makyaj yapmak kimseye haksızlık etmeyeceğine, yalan söylemeyeceğine, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına, yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine, şansının açık olacağına delalet eder.

Rüyada çocuğa makyaj yapmak kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, yaşanan yokluğun biteceğine, başarıların her geçen gün çoğalacağına alamet eder.

Rüyada aynanın karşısında makyaj yapmak malının artmasına, bereketlenmesine, hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments