Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada size büyü yapıldığını görmek

Rüyada size büyü yapıldığını görmek

Rüyada size büyü yapıldığını görmek problemlerinin çözüleceğine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden kötü bir haber geleceğine, büyük bir huzur ve neşe içinde olacağına, eskisinden daha iyi ve daha başarılı bir hal alacağına, içindeki fesadı ve şeytanı susturmayı başaracağına, kişinin yeryüzünde ne isteği varsa hepsinin teker teker gerçekleşeceğine, maddeden çok maneviyata önem vereceğine ve en büyük hedeflerinden birinin de gerçek huzuru bulmak olacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, ev sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada size büyü yapıldığını gördüyseniz:

  • Kaldırılması zor yükler ya da karşılıksız bırakmakta zorlanabileceğiniz tepkiler söz konusu olabilir.

Rüyada size büyü yapıldığını görmek kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine ancak daha sonra sıkıntıların ortadan kalkacağına, ne yapacağını şaşıracağına, işlerinin ağırlaşacağına işaret eder.

Rüyada birinin size büyü yaptığını görmek doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, baht açıklığına ve şansın döneceğine, borçların sonlandırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada eşine büyü yapıldığını görmek daha sonra kendi imkânları ile gireceği bu sektörde çok güzel yerlere gelerek hayli tanınan bir kişi olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine tabir olunur.

Rüyada evine büyü yapıldığını görmek sevdiklerinin hep yanında olacağına, yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine, kendini değiştirmek ve geliştirmek için bazı adımlar atacağına işaret etmektedir.

Rüyada bebeğe büyü yapıldığını görmek kötü haberler alacağına, hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına, kudret ve hidayet sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada büyü yapıldığını görmek eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, yaşamdaki küçük mutlulukların farkına varılacağına, sorunların üzüntülere neden olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendinize büyü yapıldığını görmek hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına, başına çok güzel olaylar geleceğine, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine yorulur.

Rüyada yapılan büyüyü bulmak maddi olarak çok rahat edeceğine, hayatını yoluna sokacağına, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments