Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyü yapıldığını duymak

Rüyada büyü yapıldığını duymak

Rüyada büyü yapıldığını duymak rahatlığa erileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına, iş hayatının düzeleceğine, uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına, geçim derdinin biteceğine, kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine, hayırlı ve büyük kazançlar elde edileceğine, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına yorulmaktadır.

Rüyada büyü yapıldığını duymak gördüyseniz:

  • Herkes bir sonraki adımınızı merak edebilir.

Rüyada başkasına büyü yapıldığını duymak mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine, bir sebeple kendisini çok üzeceğine, her şeyin gönlünce olacağına delalet etmektedir.

Rüyada büyü yapıldığını duymak dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, yaşamının yoluna gireceğine, işlerinin açılacağına, başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada size büyü yapıldığını görmek verdiği emeklerin boşa gideceğine, sahip olduğu mal varlığını kaybederken, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına, huzurunun yerine geleceğine, hafifleyeceğine, esenlik bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada eşine büyü yapıldığını görmek büyük kazançlar elde edileceğine, kendisiyle aynı duruma düşmüş kişilere yardım edeceğine ve onları koruyup kollayacağına, rüya sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, yeni denemelerde bulunacağına alamet eder.

Rüyada bana büyü yapıldığını görmek keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, evliyseniz eşle iyi geçime delalettir.

Rüyada büyü yapılmış görmek sorunların tatlıya bağlanacağına, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına, insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kendinize büyü yapıldığını görmek alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine, rahat edeceğine, büyük bir yükten kurtulacağına, kiracı olmaktan kurtulacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada eve büyü yapıldığını görmek dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına, maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine, maddi konularda zayıf düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments