Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada halının üstüne su dökmek

Rüyada halının üstüne su dökmek

Rüyada halının üstüne su dökmek küslerin barışacağına, sağlık sorunlarıyla uğraşılan bir dönem geçirileceğine, başının belaya girmeyeceğine, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına, maddi olanaklarının da elinden kayıp gideceğine, büyük bir boşluğa düşeceğine, çok büyük bir üzüntü duyacağına, gerçek olmayan ithamlarla başkalarına saldırıda bulunacağına, can sıkıcı haberler almaya, kendisine olan güvenini ve yaşama karşı cesaretini yitireceğine alamet eder.

Rüyada halının üstüne su dökmek gördüyseniz:

  • Verimli konuşmalar veya bilginizi gösterebileceğiniz girişimler ön plana çıkabilir.

Rüyada halının üstüne su dökmek doğru bir karar verileceğine, kazancın günden güne artacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine, orada yeni kişilerle tanışıp dost olacağına yorulur.

Rüyada üstüne çamaşır suyu dökmek güzel ve mutlu günler yaşayacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada üstüne su dökmek maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına, bunalıma gireceğine, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına, hileli bir işle karşılaşılacağına, büyük manevi zararlar yaşanacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine delalet eder.

Rüyada yılanın üstüne su dökmek evine bereket geleceğine ve bahtının açılacağına, attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine ama daha sonra sevdiği insanlardan birisinin vereceği destek sayesinde problemlerini teker teker çözeceğine ve çok büyük atılımlar yapmak için özgüven kazanacağına, kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölünün üstüne su dökmek işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine, güzel günlerinin geride kalacağına, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına delalet eder.

Rüyada mezar üstüne su dökmek yaptığı işin hafif ve kolay olacağına, özellikle de özel hayatında fırtınalar kopacağına, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin üstüne sıcak su dökmek herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına ve adından başarıları ile söz ettireceğine, hafifleyeceğine, başarılı olacağına, dertlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına yorulur.

Rüyada mezarın üstüne su dökmek özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına ve imkânlarının daha geniş hale geleceğine, hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, kötü ve hasta günler geçireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments