Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suyu dökmek

Rüyada suyu dökmek

Rüyada suyu dökmek emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine, hayata küseceğine, zengin olunacak bir işe girileceğine, kısa sürede hayatının düzene gireceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, çok günah işleyeceğine, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına, yaşananları unutturacağına, maddi konularda zayıf düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada suyu dökmek gördüyseniz:

  • Aile içindeki birtakım sorunları çözemiyor oluşunuz, çok eskilere kadar uzanan sorgulamaları getirebilir.

Rüyada birinin ayağına su dökmek işlerinin yoluna gireceğine, sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına, yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine, olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada soğuk su dökmek kişinin istediği şeylerin biraz zorluklarla olacağına, Allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine, eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine ve ondan sürekli yardım görüp, iyi anlaşacağına delalet eder.

Rüyada üzerine su dökmek kendisini çok kötü hissedeceğine ve bundan sonra maddi konulardan daha dikkatli davranacağına, adeta sinirden küplere bineceğine ve çok büyük bir sıkıntı yaşayacağına, maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına rivayet eder.

Rüyada vücuda su dökmek aile hayatında çok sıkıntı çekeceğine, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının üzerine su dökmek sıkıntılı bir dönemin başlayacağına, kazancın günden güne düşeceğine, yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına, onunla ağız tadını, muhabbeti, uyumu, anlayışı, karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına tabir olunur.

Rüyada sobaya su dökmek hayatının bir anda cennete döneceğine, şansının kendinden yana olacağına ve kaderin nihayet yüzüne güleceğine, onlarla profesyonel olacağı işlere atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada pencereden su dökmek çok büyük ve hayırlı kazançlar elde ederek işlerini daha büyüteceğine, ruhsal korkularından da arınacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine inanılır.

Rüyada ölüye sıcak su dökmek atılan adımların zorluk yaratacağına, sorunların üstüste geleceğine, kişinin karşısına çıkan her türlü engeli aşarak, pes etmeden yoluna inanç ve azim içinde devam ederek, istediği başarıya kavuşacağına, maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments