Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başbakanın eline su dökmek

Rüyada başbakanın eline su dökmek

Rüyada başbakanın eline su dökmek endişe edilen durumların ortadan kalkacağına, parasal kaygılardan kurtulacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, rüya sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, bu sayede gülüp eğleneceğine, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine ve emeklerini boşa çıkarmayacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, kazancının çok düşeceğine, atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına rivayet eder.

Rüyada başbakanın eline su dökmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin talepleri ilerlemenizin önünde set oluşturabilir.

Rüyada başbakanın eline su dökmek verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına delalet eder.

Rüyada başkasının eline su dökmek uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, ilerleyen dönemlerde üst bir mevkiye terfi alınacağına, içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine delalet eder.

Rüyada eline su dökmek çocukluk arkadaşlarının birbirine kavuşacağına, üzerinde baskı kurmak isteyen insanların varlığını fark edip önlem alacağına, dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine rivayet eder.

Rüyada elindeki suyu dökmek kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına, kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine alamet eder.

Rüyada birinin eline su dökmek eşiyle arasında herhangi bir gizli saklı durumun kalmaması için her şeyi açık olarak konuşacağına, o kişiyle güzel günler geçireceğine ve mutluluğun kapılarını aralamayı başaracağına, sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölünün eline su dökmek fesatlık ve gaflet içinde olan birine karşı zafer elde edeceğine, kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, evliliğinde mutlu olacağına yorulmaktadır.

Rüyada eline kolonya dökmek hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına, iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eline çay dökmek sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine, rızkının genişleyeceğine ve çok daha kolay bir hayatının olacağına, işinin de, yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments