Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada silah tarafından vurulmak

Rüyada silah tarafından vurulmak

Rüyada silah tarafından vurulmak sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine, yeni şeyler deneneceğine, sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına, merdiven atlayacağına, endişelerini silip atacağına, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına, aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına işaret eder.

Rüyada silah tarafından vurulmak gördüyseniz:

  • Yaşayabileceğiniz sevinçli bir olay taşkınlık yapacak derecede kendinizi kaybetmenize sebep olabilir.

Rüyada abisi tarafından silahla vurulmak yapılan hatalardan ders çıkarılacağına, hayırsız kişilerin aileden uzaklaştırılacağına, duygularını açığa vuracağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada babası tarafından silahla vurulmak çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına, manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine işaret eder.

Rüyada biri tarafından silahla vurulmak hayatına heyecan ve renk gelecek gelişmeler yaşayacağına, uzun zaman önce başladığı ancak sonra üzerine düşünemediği bir proje ile ilgili olarak yeni adımlar atmaya başlayacağına ve bu sayede bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkası tarafından silahla vurulduğunu görmek kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına, konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada silah tarafından vurulmak büyük kazançlar elde edeceğine, engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, bundan menfaat elde edeceğine ama yaptığı yanlış nedeni ile artık huzurunun kalmayacağına işarettir.

Rüyada sevdiği tarafından silahla vurulmak kişinin becerilerinin farkına varılacağına böylece işinde terfi ettirileceğine, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine ve zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada birisi tarafından silahla vurulmak sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine, eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine, bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine ve bundan sonrasının çorap söküğü gibi geleceğine ve kişinin eski gücüne, inancına, kudretine, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına işarettir.

Rüyada baba tarafından silahla vurulmak hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, büyük maddi kayıp verileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments