Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babası tarafından silahla vurulmak

Rüyada babası tarafından silahla vurulmak

Rüyada babası tarafından silahla vurulmak tüm özlemini gidereceğine, hayattan alınan zevkin daha da artacağına, tartışmaların kavgaya döneceğine ve bu yüzden sevdiği ve değer verdiği birisi ile çok büyük bir ayrılık yaşayarak çok büyük bir üzüntü duyacağına, rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, işlerini kısa zamanda büyüteceğine, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine, büyük başarılar kazanacağına ve etrafındaki insanlara ve akranlarına örnek olarak gösterileceğine rivayet eder.

Rüyada babası tarafından silahla vurulmak gördüyseniz:

  • Parayla, sağlıkla, resmi kurum ya da kuruluşlarla veya hukukla ilgili konularda sıkıntılı durumlar oluşabilir.

Rüyada baba tarafından silahla vurulmak girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, devlet kapısından bir yardım alacağınıza işarettir.

Rüyada babası tarafından silahla vurulmak etiği duaların Allah katında kabul edildiğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, üzerindeki miskinliği ve halsizliği atacağına, bol nimete kavuşacağına, daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine delalettir.

Rüyada birisi tarafından silahla vurulmak büyük başarılar kazanacağına, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, işlerin ve düzenin bozulacağına, rüyayı gören kişinin, ferahlığa çıkacağına delalet eder.

Rüyada abisi tarafından silahla vurulmak iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, çok büyük miktarda kazanç getireceğine inanılır.

Rüyada silah tarafından vurulmak işlerin yakın zamanda açılacağına, makbul olan mallar edineceğine, çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkası tarafından silahla vurulduğunu görmek sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, buna rağmen kazanç getireceğine, rüyayı gören kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına delalettir.

Rüyada biri tarafından silahla vurulmak sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine, hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiği tarafından silahla vurulmak beklemediği bir anda kazanacağı mala ve karşısına çıkacak olan hayırlı bir kısmete işaret ederken çok daha az sayıda balık görmesi, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına, sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına, duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments