Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birisi tarafından silahla vurulmak

Rüyada birisi tarafından silahla vurulmak

Rüyada birisi tarafından silahla vurulmak hayatın daha rahat ve konforlu bir hale geleceğine, algıyı değiştirecek bazı olayların yaşanacağına, istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine, şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, üzüleceğine, mevcut ilişkilerinin tartışmalar nedeniyle sarsılacağına, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına, aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, huzurlu, sıhhatli, mutlu, uzun ömre, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine tabir olunur.

Rüyada birisi tarafından silahla vurulmak gördüyseniz:

  • İşleri biraz oluruna bırakmaya ne dersiniz.

Rüyada başkası tarafından silahla vurulduğunu görmek çok güzel ve hayırlı işlere vesile olacağına, sorunlarının çözümü için yeni yollar arayacağına, çevresindeki kişilerin de katkıları ile sorunlarını çok zarar etmeden ortadan kaldıracağına ve rahat edeceğine, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına tabir olunur.

Rüyada baba tarafından silahla vurulmak daha fazla başarı kazanılacağına, kötü günlerini aşmayı başaracağına, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine rivayet eder.

Rüyada düşman tarafından silahla vurulmak ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine, sorunların çözülmesi için çok büyük çaba harcanacağına, bir sebeple zarar edeceğine ve çok üzüntü duyacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiği tarafından silahla vurulmak maddi anlamda zayıflayacağına, hayırlı işe, yeni işlere atılacağına, başka başka yerlere seyahat edeceğine işarettir.

Rüyada abisi tarafından silahla vurulmak yaşanan kötü olayların unutulacağına, hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına, çalışmalardan pek getiri alınamayacağına rivayet eder.

Rüyada birisi tarafından silahla vurulmak verimli işlere gireceğine, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına, iflasın eşiğine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada babası tarafından silahla vurulmak sorunlarının daha büyük bir hal alacağına, sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine, hayatının tamamen altüst olacağına, birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine rivayet eder.

Rüyada silah tarafından vurulmak işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine ve bu yüzden çok yakın bir zaman içinde yeni bir işe girme konusunda bazı adımlar atılacağına, terslik yaşayacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments