Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada biri tarafından silahla vurulmak

Rüyada biri tarafından silahla vurulmak

Rüyada biri tarafından silahla vurulmak uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine, aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, iş hayatında rahat edileceğine, aksiliklerin son bulacağına, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, masa başı bir işe girileceğine, yeni bir araca sahip olunacağına yorulur.

Rüyada biri tarafından silahla vurulmak gördüyseniz:

  • Maddi anlamda yeni düzenlemeler yapmanız hayattan daha fazla keyif almanızı sağlayabilir.

Rüyada abisi tarafından silahla vurulmak saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına, bekar ise karşısına çıkacak bir kısmete kalbini kaptıracağına, etrafında sevilecek ve saygı duyulacak biri olacağı işarettir.

Rüyada başkası tarafından silahla vurulduğunu görmek dinini yaşayacağına, çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına işaret eder.

Rüyada baba tarafından silahla vurulmak daha bir sevileceğine, iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, yine deyim yerindeyse onun yar ve yardımcısı olacağına işarettir.

Rüyada silah tarafından vurulmak rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına inanılır.

Rüyada düşman tarafından silahla vurulmak gıybet edeceğine, toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiği tarafından silahla vurulmak huzur bulacağına, hiç bilmediği bir işe gireceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına yorulur.

Rüyada babası tarafından silahla vurulmak kazançlı bir işin başına geçirileceğine, yaşanan zor günlerin biteceğine, çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına, muradına ereceğine ve daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birisi tarafından silahla vurulmak iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına, eğer rüya sahibi kendisini ve işini bir an önce toparlamazsa kısa zaman içinde iflas edeceğine, işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments