Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada baba tarafından silahla vurulmak

Rüyada baba tarafından silahla vurulmak

Rüyada baba tarafından silahla vurulmak başarısızlığa düşeceğine, süzüleceğine, ağlayacağına, rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine ve üzüntü duyulacağına, sorunlarının çözüleceğine, hayırlı bir yuva kurulacağına, ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine, hiçbir eksiğinin bulunmayacağına, ev içinde yaşayacağı bazı sorunlar nedeni ile zor günler geçireceğine, yerine getirdiği bu dini kural sayesinde çok büyük sevaba kavuşacağına işarettir.

Rüyada baba tarafından silahla vurulmak gördüyseniz:

  • Etrafınızda olan biteni kontrol edemezseniz duygusal patlamalara hazır olmalısınız.

Rüyada babası tarafından silahla vurulmak kalabalık bir halı saha ise kişinin çok büyük bir topluluğa konuşma yapacağına, belki de hiç görmediği bir kişi tarafından büyük zarara ve ziyana uğratılacağına, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine, tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına inanılır.

Rüyada baba tarafından silahla vurulmak büyük özgüven kazanacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, kendisini güzelliklere, iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada silah tarafından vurulmak yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, sonunda büyük bir servete sahip olunacağına, huzurlu olarak geçirilecek ve aile hayatı ile ilgili olarak büyük adımlar atılacak bir dönemin yaklaşmakta olduğuna ve gereken hazırlıklar yapılıp doğru adımlar atılırsa ihya olunacağına delalet eder.

Rüyada biri tarafından silahla vurulmak geleceği için atacağı yeni ve hayırlı adımlara, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine ve çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarını ve sorunlarını yakın bir zamanda atlatacağına, geri planda kalacağına yorulur.

Rüyada düşman tarafından silahla vurulmak hepsinin alın terinin karşılığı olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine işarettir.

Rüyada abisi tarafından silahla vurulmak keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine, birikiminin artacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada birisi tarafından silahla vurulmak zor günlerin yaklaşmakta olduğuna, alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına, insanlara iş öğreteceğine, bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiği tarafından silahla vurulmak büyük sorunlarla karşılaşacağına, parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine, sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments