Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düşman tarafından silahla vurulmak

Rüyada düşman tarafından silahla vurulmak

Rüyada düşman tarafından silahla vurulmak yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına, hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine, sermaye kaybedeceğine, işlerinden de geri kalacağına, gözünü para hırsı bürüyeceğine, rızkının, malının, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine tabir olunur.

Rüyada düşman tarafından silahla vurulmak gördüyseniz:

  • Masrafları azaltmanın yaratıcı yollarını bulmalısınız.

Rüyada düşman tarafından silahla vurulmak isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, nimetten yana payına fazlasının düşeceğine, rızkının bollaşacağına rivayet eder.

Rüyada düşmanı tarafından vurulmak geçimini rahat şekilde sağlayacağına, mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine, kazancının azalmayacağına, hedeflerine yaklaşacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada düşmanın tarafından vurulmak etrafındaki insanlara yardım edeceğine, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, ailesinin öğütlerini dinleyip, sözlerinden çıkmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada düşman tarafından vurulmak huzurlu ve mutluluk verici bir birliktelik yaşanacağına, dertlerinin sonunun geleceğine, korkularının, endişelerinin, hastalıklarının son bulacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada biri tarafından silahla vurulmak hasret giderileceğine, günahkar olacağı işlere gireceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazanç ile hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştireceğine ve uzun yıllar boyunca mutlu ve sağlıklı olarak yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada abisi tarafından silahla vurulmak üçüncü gözünün açılacağına, gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine işaret eder.

Rüyada başkası tarafından silahla vurulduğunu görmek elindeki imkanların artacağına, menfaat ve çıkar için bataklıklara gireceğine, bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına tabir olunur.

Rüyada birisi tarafından silahla vurulmak aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, düşmana karşı mahcup olmayacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde yapılacak hayırlı çalışmalar sayesinde son bulacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments