Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiği tarafından silahla vurulmak

Rüyada sevdiği tarafından silahla vurulmak

Rüyada sevdiği tarafından silahla vurulmak kendini tatmin etmek için yaşayacağına, yaşayacağı aile saadetinin de bir ömür süreceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, hayırlı ve dürüst insanlar ile tanışacağına, ikisinin de çok rahat edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, kişinin eşini el üstünde tutarak bir dediğini iki etmeyeceğine, bununla yüceleceğine, kendini Allah yolunda daha fazla amel işlemeye yoğunlaştıracağına, planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine ya da bir takım fırsatlar yakalayacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiği tarafından silahla vurulmak gördüyseniz:

  • Sorumluluk almaktan kaçınmamanız ilerleme sağlamak istediğiniz kon uların önünü açabilir.

Rüyada sevdiği tarafından silahla vurulmak zorlukların baş göstereceğine, dertlerin artacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak büyük bir sorun yaşanacağına, öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine işarettir.

Rüyada biri tarafından silahla vurulmak sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine, ün ve itibar sahibi olacağına, tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine inanılır.

Rüyada abisi tarafından silahla vurulmak zorlukların son bulacağına, hak yemeyeceğine, sıkıntılarının biteceğine, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına delalet eder.

Rüyada başkası tarafından silahla vurulduğunu görmek mutlu günlerin yakında olduğuna, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına ya da arkadaşlarıyla daha önce hiç gitmediği bir mekâna gideceğine yorulur.

Rüyada babası tarafından silahla vurulmak rahatının yerine geleceğine, mutluluğunun da artacağına, evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, de rahatının yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada düşman tarafından silahla vurulmak insanlara karşılıksız yardımlarda bulunarak onların dualarını alacağına, hiçbir zaman yokluğa düşmeyeceğine, kötü durumlara düşürüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada birisi tarafından silahla vurulmak rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, telaşlı günler yaşansa da kişinin keyfinin yerinde olacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada silah tarafından vurulmak atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına, sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine, başarıya ulaşacağına, iş konusunda yeni fikir ve projelerle başarı sağlanacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments