Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boğulurken biri tarafından kurtarılmak

Rüyada boğulurken biri tarafından kurtarılmak

Rüyada boğulurken biri tarafından kurtarılmak kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine ve büyük, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına, işlerinin rast gideceğine, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, güzel ve huzurlu günlerin geleceğine, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine, bu şekilde devam ederse eğer birçok başarı kazanacağına, onlarla bir daha ayrılmamak üzere bir araya geleceğine, borçlarının boyunu aşması nedeniyle alacaklarının kapısından ayrılmaz olacağına, maddi olarak kötü bir karara varılacağına, Allah’a dua edeceğine işarettir.

Rüyada boğulurken biri tarafından kurtarılmak gördüyseniz:

  • Bazı güzel sürprizlerle karşılaşmanız gerekiyor.

Rüyada boğulurken biri tarafından kurtarılmak iş hayatında değişiklik yapacağına, önünü açacağına, huzurunu yerine getireceğine, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Rüyada bokunda kurt görmek özellikle maddi fırsatları kaçırmayacağına, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine, daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine ve bu durumun iş hayatına ve aile hayatına yansıyacağına rivayet eder.

Rüyada boğulmaktan kurtarılmak sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, manevi olarak da çöküntü içine düşeceğine işaret eder.

Rüyada boğulan birinin kurtarıldığını görmek kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına, bu ilişkiler sayesinde çok doğru bir kişi ile tanışılacağına, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine işaret eder.

Rüyada boğulurken kurtarılmak zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına, insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine, çok para kazanılacağına, nice noksanlık içinde olduğuna yorulmaktadır.

Rüyada denizde boğulan birini kurtarmaya çalışmak yardıma muhtaç herkese büyük yardımlarda bulunulacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına, işlerinin bereket getirip, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına delalet eder.

Rüyada boğulan birini kurtarmaya çalışmak büyük paralar kazanacağına, bereketin geleceğine, bolluğun sürekli olacağına, sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, güzel ve sevinçli bir haber alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada bokta beyaz kıl kurdu görmek bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, bu sayede hayatının çok daha iyi duruma geleceğine, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine ve rüya sahibinin aksiliklere ve engellere takılmayacağına, yollarının aksiliklerle kapanmayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments