Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkan eşi görmek

Rüyada başkan eşi görmek

Rüyada başkan eşi görmek keyfinin yerinde olduğunu, işinin gücünün rast gittiğini, kurulu düzenin devam ettiğini, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine, bir ömür olacağına, yakaladığı bu şansın garanti olacağına, mühim bir hastalıkla mücadele edeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına ve büyük kazanç elde edeceğine, hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına, evlatlarını bu kavramlarla büyüteceğine yorulur.

Rüyada başkan eşi gördüyseniz:

  • Kariyerinizi, işinizi veya sosyal toplumdaki yerinizi ilgilendiren konularda bir ilerleme kaydetmek üzeresiniz.

Rüyada devlet başkanı eşini görmek hayırlı bazı adımlar atacağına, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine, başkasının malına ve parasına göz dikerek menfaat elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada devlet başkanı eşi görmek kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına ve çok daha rahat ve güzel günler geçireceğine, yerleşik düzen özlemini tatmin etmeye başlayacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına inanılır.

Rüyada belediye başkanı ve eşini görmek sevilen bir dostun geleceğine, zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine ve bolluk içinde bir hayata sahip olunacağına, iş yerinde mevcut sorunların çözülememesi yüzünden yeni bir iş arayışına girileceğine inanılır.

Rüyada başkan eşi görmek hayatında müjdeli ve sürpriz gelişmeler meydana geleceğine, kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına, yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada devlet başkanının eşini görmek sorunların tamamen biteceğine, malını ve parasını kaybedeceğine, çok zor dönemlerden geçeceğine işarettir.

Rüyada devlet başkanı ve eşini görmek rahat nefes alınacak bir döneme girileceğine, ayağının tökezleyip, işlerinin aksayacağına, iyi bir patron olacağına alamet etmektedir.

Rüyada devlet başkanını görmek çok rahat ve huzurlu bir hayat yaşanacağına, eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada devlet başkanın elini öpmek çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, onlardan hayırsızlık göreceğine, geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments