Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada belediye başkanı ve eşini görmek

Rüyada belediye başkanı ve eşini görmek

Rüyada belediye başkanı ve eşini görmek ticaretinin genişleyeceğine, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, sıkıntılarının Allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine, hayallerinin gerçek olacağına, karanlık ve kötü günlerin yakında olduğuna, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine ve atılan her adımda daha kötü bir durum doğacağına delalettir.

Rüyada belediye başkanı ve eşini gördüyseniz:

  • Bir aşk ilişkisine girmeniz ya da en azından sizi heyecanlandıracak bir flörte başlamanız olasıdır.

Rüyada belediye başkanı ve eşini görmek gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına, bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada belediye başkan yardımcısı olduğunu görmek yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına, yapılacak olan bazı atılımların yakında sona ereceğine, aile bireyleri ve akrabalarıyla birlikte bir eğlenceye gideceğine rivayet eder.

Rüyada büyükşehir belediye başkanı görmek özür dileyerek bazı insanların gönüllerini almayı başaracağına, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına ve çok büyük bir mutluluk yaşayarak işlerinin düzeleceğine, yersiz yere suçlanacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine delalet eder.

Rüyada eski belediye başkanını görmek askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, hasta olanlar için şifa bulmaya alamet eder.

Rüyada belediye başkanıyla kavga etmek sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına, kısmetinin ve talihinin açılacağına işarettir.

Rüyada belediye başkanı olmak rakiplerin geride bırakılacağına, yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına hem de hakkında konuştuğu kişiden özür dileyeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına alamet eder.

Rüyada belediye başkanından para almak mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına, rüya sahibinin fakirleşeceğine, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine inanılır.

Rüyada büyükşehir belediye başkanını görmek hayal edilenlere ulaşılamayacağına, bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments