Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkalarının içki içtiğini görmek

Rüyada başkalarının içki içtiğini görmek

Rüyada başkalarının içki içtiğini görmek yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, mal ve mülkün telafi edileceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine, maddi ve manevi olarak çok hayırlı ve mutlu olunacak bir duruma gelineceğine, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına delalet eder.

Rüyada başkalarının içki içtiğini gördüyseniz:

  • Tutkulu kişiler özel yaşamınızda rahat hissetmenize yardımcı olabilir.

Rüyada başkalarının içki içtiğini görmek mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine, rüya sahibinin mutluluğua kavuşacağına ve daha güzel ve hayırlı günler göreceğine, bol muhabbette kalacağına işaret eder.

Rüyada başka birinin içki içtiğini görmek dileklerin kabul olacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, tazeleneceğine ve canlanacağına inanılır.

Rüyada içki içip sarhoş olduğunu görmek kişinin içinde bulunduğu durumun ve yaptığı hatalı davranışların ailesinin itibarını da sarsacağına, gelecekte kendisine kazanç getirecek ve rahat etmesini sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine yorulur.

Rüyada içki içen kadın görmek çok büyük ve değerli işlere imza atacağına, gözyaşı dökeceğine, çaresiz kalacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, aile hayatının çok güzel bir hal alacağına delalet eder.

Rüyada yakın birinin içki içtiğini görmek maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine ve kendisini sıkıntıya sokmaya çalışan insanlar yüzünden kötü günler yaşayacağına, tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına, maddi durumunu düzelterek hemen işlerini yoluna koyacağına tabir olunur.

Rüyada içki içen erkek görmek maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine ve bu sayede sorunlarını ortadan kaldıracağına, uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına, kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine tabir olunur.

Rüyada babasını içki içerken görmek ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına, çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine, bu sayede çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine işaret eder.

Rüyada yakınının içki içtiğini görmek işinin aksayacağına, kazancının düşeceğine, hedeflerine yaklaşacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, hayatının kolaylaşacağına ve daha keyifli hale geleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments