Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka birinin içki içtiğini görmek

Rüyada başka birinin içki içtiğini görmek

Rüyada başka birinin içki içtiğini görmek büyük savaşların yaşanacağına, kıtlığın meydana geleceğine, ele geçen fırsatların heba edileceğine, imkânların günden güne azalacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, maneviyata daha çok önem verileceğine, değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine, ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine, gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başka birinin içki içtiğini gördüyseniz:

  • Eviniz, yaşadığınız yer ya da ailenizle ilgili konularla ilgilenmeniz gerekebilir.

Rüyada başkalarının içki içtiğini görmek umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına, içinin ve kafasının da rahat edeceğine, hemen ardından kendisini, yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada başka birinin içki içtiğini görmek anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine ve ferahlığa çıkacağına, hayatının kolaylaşacağına, ticaretinin hızlanacağına, rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine işarettir.

Rüyada ölünün içki içtiğini görmek hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, işlerinin daha kötüye gideceğine, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine ve bu rüya sahibinin borçlarından kurtulup çok büyük bir rahata kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada babanın içki içtiğini görmek iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, onları gücendireceğine ve çok kıracağına, kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada içki içen erkek görmek faturalarının rahatlıkla ödeneceğine, muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına, yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına işaret eder.

Rüyada sevgilinin içki içtiğini görmek aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, ekmeksiz kalacağına, yapılan işlerde elde edilen kazançlar ile başka insanlara da yardım edileceğine rivayet eder.

Rüyada içki içtiğini sanmak işlerini çok sorun yaşamadan kısa bir süre içimde bitireceğine, onları kendi gözünden bile sakınacağına, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine inanılır.

Rüyada oğlunu içki içerken görmek patronlarının da bunu fark edip, karşılıksız bırakmayacağına, maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına, her zaman örnek bir Müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments