Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tıka basa tatlı yemek

Rüyada tıka basa tatlı yemek

Rüyada tıka basa tatlı yemek ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına, yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine, başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, işlerinin rast gideceğine, yeni ve daha büyük hedeflere göz dikileceğine, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, güzel evlatlar yetiştireceğine, zamanı daha doğru kullanmak için uğraşacağına, zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine ancak bir süre sonra sular durulduğunda yeniden sakinleşerek, sonuçtan memnun kalacağına rivayet eder.

Rüyada tıka basa tatlı yemek gördüyseniz:

  • Her şey yolundaysa, hızla ilerlemeye devam edin.

Rüyada tıka basa tatlı yemek maddi rahatlık yaşayan kişinin ailesiyle beraber kalkınacağına, kayıplar nedeni ile kişinin özel yaşamında da büyük sorunlarla karşılaşacağına, ticaret adamı (kadını) olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tıka basa yemek güvendiği ve inandığı kişiler nedeni ile çok pişman olup, kendisine kızacağına, işlerin büyük kazanç sağlayacağına, kendi hataları ile yüzleşeceğine, işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada baska birini hasta görmek attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, güzel fırsatların ele geçirileceğine, alacağınız bir davetin sizi sevindireceğine alamet etmektedir.

Rüyada baskalarinin kavga görmek mal ve mülk sahibi olacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada basörtülü görmek inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına, hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine delalettir.

Rüyada bas gitar görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına, problemlerinin biteceğine, tövbelerinin Allah’a ulaşacağına bu sayede sıkıntılarının, sorunlarının, yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine alamet eder.

Rüyada baskasinin evine girmek şen kahkahalar atacağına, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, alacağı zaferlere ve başarılara da kendisinin bile inanamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada su basan evi temizlemek uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına, güzel sözler işiteceğine, bu sayede çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, ailesinden hayır göreceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments