Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada basini kel görmek

Rüyada basini kel görmek

Rüyada basini kel görmek işinde çok önemli noktalara gelmeyi başaracağına, kendini garantiye alarak harekete edeceğine, iş hayatında çok güzel işler yapacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, adeta bir rüyadaymış gibi yaşanacağına, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına, yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, güzel bir haber almaya, sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada basini kel gördüyseniz:

  • Eski tanıdıklarınız veya tecrübeleriniz size yardımcı olabilir.

Rüyada basini kel görmek büyük bir proje için kurulacak bir ortaklık kurulacağına, kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına, ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine tabir olunur.

Rüyada baskasina hediye almak ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına, çok hayırlı mallara ve mülklere sahip olacağına, aradaki buzları eriteceğine işaret etmektedir.

Rüyada baska bir evde oturmak yapılan işte yalnız kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına rivayet eder.

Rüyada baskasina makyaj yapmak bilerek suç işlemeye ve günahkâr olmaya, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine ve bazı ödemelerini ertelemek zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz basörtüsü takmak sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına, karşılığını bulacağına inanılır.

Rüyada baska bir erkek öpmek dertlerinden arınacağına, rüyayı gören kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, sorunların akıl yoluyla çözüleceğine çekilen çilelerin biteceğine ve ferahlığa çıkılacağına delalettir.

Rüyada basörtülü görmek ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına, sağlık konusunda da bazı endişelere kapılacağına, canını ve malını hiçe sayacağına yorulur.

Rüyada bas gitar çalmak kısmetlerinin zengin, asil kimselerden çıkacağına, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine, sıkıntıya düşüreceğin ve kendisine tabir yerindeyse adeta kâbus gibi günler yaşatacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments