Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka kadının memesini görmek

Rüyada başka kadının memesini görmek

Rüyada başka kadının memesini görmek sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına, işinin gücünün rast gideceğine, evinde tenceresinin hep kaynayacağına, mutluluğunun her geçen gün artacağına, en umutsuz olduğu anda da Allah tarafından kendisine hayırlı bir kapının açılacağına, bu sayede tüm kederinin, üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine, onları gücendireceğine ve çok kıracağına, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, iyi bir mümin hayatı yaşayarak herkese örnek biri olacağına işarettir.

Rüyada başka kadının memesini gördüyseniz:

  • Tatil olmasına rağmen işinizi veya sorumluluklarınızı ihmal etmemeniz gerekiyor.

Rüyada başka bir kadının memesini görmek maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, lüks, konforlu, rahat, zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına işaret eder.

Rüyada başka bir kadının memesinden süt aktığını görmek canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine, böyle işlere kalkışacağına, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada başka kadının memesini görmek hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına, çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine, bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına delalet eder.

Rüyada başka birinin memesini görmek zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, kazancının ve canın güvence altında olacağına, bunun da rüya sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine ve kendisini çok heyecanlandıracağına delalettir.

Rüyada kadının memesini görmek çevresi tarafından güvenilen biri olarak anılacağına, çok üzüntülü ve stresli günlerin yaşanacağına, maddi kayıpların sona ereceğine ve tekrar birikim yapmaya başlanacağına işaret eder.

Rüyada bir kadının memesini emmek sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına, kendisini tatsız bir durumun ortasında bulacağına, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, çalışmalarının takdir edileceğine işarettir.

Rüyada kadın memesi yalamak yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kadının memelerini okşamak büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir döneme girileceğine, işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, hayattan aldığı zevkin ve keyfin de artmasına vesile olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments