Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka birinin memesini görmek

Rüyada başka birinin memesini görmek

Rüyada başka birinin memesini görmek kısmetinin ve şansının sadece bir dönem için değil hayatının sonuna kadar açık olacağına, sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, doğruluktan ve hak yolundan da ayrılmayacağına, umutlarının tazeleneceğine, işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine, belki hayatında bir daha eline geçmeyecek bir fırsatı değerlendirmeyeceğine, buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, eldeki imkanların giderek azalacağına delalet etmektedir.

Rüyada başka birinin memesini gördüyseniz:

  • Beklenmedik tepkiler gösterebilir, biran içine kapanıkken, bir başka an aşırı aktif olabilirsiniz.

Rüyada başka bir kadının memesinden süt aktığını görmek sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına, kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine, yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına yorulur.

Rüyada başka bir kadının memesini görmek kendisini ve kazandığı başarıları çekemeyen kişiler yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlara çekilmeye çalışılmasına rağmen büyük başarılar kazanacağına, aradaki bağların daha da sağlamlaşacağına, yüklü miktarda kazanç ede edeceğine inanılır.

Rüyada başka kadının memesini görmek yapacağı işler ve atacağı doğru adımlar sayesinde hayatının çok daha iyi bir hal alacağına, alacağı diğer ihtarlar sonrasında ise işten çıkarılmasının gündeme geleceğine, beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına, darda kalacağına, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada başka birinin memesini görmek deyim yerindeyse rüyayı gören kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, çok hayırlı şeylere imza atacağına, çok sevineceği olaylar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada karısının memelerini görmek insanların ortaklıklarını bitirme kararı alacağına, kişinin parasını çarçur etmesi yüzünden de günden güne borçlu bir hayat süreceğine, sağduyusu ve ustalığı sayesinde bunu hemen aşmayı başaracağına tabir olunur.

Rüyada memenin yarıldığını görmek asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, çalışmaların hayırlı kapılar açacağına, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, düşman olduklarının anlaşılacağına delalet eder.

Rüyada memeden su geldiğini görmek eşlerine karşı baskın davranacaklarına ancak her koşulda anlayış görecekleri için bu durumun ilişkiye zarar vermeyeceğine, kariyerinde atılım yapacağına bu sayede hedeflerine ulaşacağına ve hayallerini gerçekleştireceğine, uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yengenin memesini görmek huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine, dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments