Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadının memesini görmek

Rüyada kadının memesini görmek

Rüyada kadının memesini görmek endişeli ve üzüntülü günlerin geride kalacağına, zor zamanları geride bırakmaya, güzel günler görmeye, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zaman içinde kurtulacağına, onlara daha iyi bir gelecek sunmak için çok daha fazla çalışıp, asla yüksünmeyeceğine, çok büyük üzüntüler ve stresler yaşayacağına, sevdikleri ile kavuşacağına, mal ve mülk sahibi olacağına, huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kadının memesini gördüyseniz:

  • Duygusal konular kontrolden çıkabilir.

Rüyada başka bir kadının memesinden süt aktığını görmek bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına, verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve üzüntü duyduğu olayları kısa bir zaman içinde çözeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kadın memesi tutmak sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına, parasal olarak çok büyük destek vereceğine rivayet eder.

Rüyada kadının kendi memesini görmek bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına, bir araya geleceğine, kötü sözler duylacağına tabir olunur.

Rüyada bir kadının memesini görmek onunla yeniden kavuşacağına, bir araya gelip, hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine, ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine ve yaşamsal ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayarak rahatça yaşayacağına, eşyaların yenileneceğine işaret etmektedir.

Rüyada yabancı kadın memesi görmek huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, ancak daha sonraları sakinleşen kişinin karşısına çıkan önemli fırsatları görerek değerlendireceğine, alınan eğitime uygun bir çalışmanın bulunması ile cebe yüklü miktarda kazanç gireceğine ve büyük bir saygınlığa sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada kadın memesinden süt sağmak büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, işinin yoluna gireceğine, hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine alamet eder.

Rüyada tek kadın memesi görmek eşi, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine, hayattan yana yüzünün güleceğine, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine alamet eder.

Rüyada büyük kadın memesi görmek yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, aile içindeki huzurun kaçacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaratacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments