Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka bir kadının memesini görmek

Rüyada başka bir kadının memesini görmek

Rüyada başka bir kadının memesini görmek evinde tenceresinin hep kaynayacağına, sevilen arkadaşlar ile aranın açılacağına, problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına, tanıdığı kişinin meslek ve işine, görüş ve düşüncesine uymaya, güzel davetler alacağına, kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine, hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına ve böylece çok isabetli bir atılım yaparak geleceği için doğru ve karlı bir yatırım yapabileceğine delalet etmektedir.

Rüyada başka bir kadının memesini gördüyseniz:

  • Maddi ya da yaratıcılık gerektiren işlerle ilgili konularda beklenmedik kişilerden gelen teklif ya da önerilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada başka bir kadının memesini görmek bilgisi bulunmayan bazı konularda yeni birşeyler öğreneceğine, her daim Allah yolunda olacağına, çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine, yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına delalettir.

Rüyada başka kadının memesini görmek elini attığı her işi yerine getireceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, dualarını, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına yorulur.

Rüyada başka bir kadının memesinden süt aktığını görmek zor bir döneme gireceğine, tazeleneceğine, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına ve yapacağı çok başarılı projeler ile önlenemez bir yükselişe geçeceğine rivayet eder.

Rüyada başka birinin memesini görmek iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına, ihtiyaçlarının ve eksiklerinin artacağına, kötü alışkanlıklarından arınacağına işaret eder.

Rüyada erkek kadın memesi görmek kendisini üzen durumlardan uzak kalıp, hayatın iyi yanlarına bakmaya çalışarak, daha pozitif biri olacağına, malını ve canını riske edeceğine, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına, birikiminin artacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine işaret eder.

Rüyada kadın memesi emmek her geçen gün daha büyük kazançlar elde edeceğine, çok verimli bir çalışma içine girileceğine, içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına işarettir.

Rüyada kadın memesi ellemek doğru işler yapacağına, yalan söyleyeceğine, başarı ve zafer elde edecek taraf olacağına yorulur.

Rüyada kadın memesi okşamak karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine, işlerin de yolunda gideceğine, yeni bir iş bulacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments