Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kadının memesini emmek

Rüyada bir kadının memesini emmek

Rüyada bir kadının memesini emmek bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına, uzun zamandan beri ödemekte zorlanılan borçların kısa süre içinde son bulacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına, çalışmaların bol kazanç getireceğine, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına, emeklerinin karşılığını bulacağına, işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına, hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine, hayalini kurduğu herşeye sevdiği kişilerden alacağı destek ile kavuşacağına inanılır.

Rüyada bir kadının memesini emmek gördüyseniz:

  • Evinizde veya yaşadığınız yerde aşırılıklar problemlere neden olabilir.

Rüyada kadın memesini emmek hoş olmayan sözler işiteceğine bu nedenle de hem gergin hem de üzgün olacağına, rüya sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine, işlerinin açılıp, kazancının da artacağına, hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayal ettiği şeylere kavuşacağına yorulur.

Rüyada bir kadının memesini emmek yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, bir sebeple doğru yoldan sapacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine rivayet eder.

Rüyada kadın memesi emmek hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, çok doğru bir yol tutulacağına, işinde terfi edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kadının memesinden süt emmek keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, kazancında artış olacağına, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kadının memesini emmek maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, çok başarılı ve zengin birisi olacağına, sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine işarettir.

Rüyada kadın memesinden süt emmek zor günlerini arkasında bırakacağına, sermaye elde edeceğine, rızık bolluğu içinde olacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine alamet eder.

Rüyada erkek memesi emmek ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir zenginliğe sahip olacağına, hasta olanlar için şifa bulmaya işarettir.

Rüyada başkasının memesini emmek bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, herhangi kötü bir olay olmamasına rağmen kendisini rahatlatamadığı için sürekli stres içinde olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments