Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka bir kadının memesinden süt aktığını görmek

Rüyada başka bir kadının memesinden süt aktığını görmek

Rüyada başka bir kadının memesinden süt aktığını görmek yönetimde daha fazla söz hakkı edineceğine, aile değerlerine sahip çıkacak, çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine, yeni bir eve taşınacağına, bu ev sayesinde kendisini daha iyi hissedeceğine, kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine, üzüleceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına, yaralayacağına ve küstüreceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başka bir kadının memesinden süt aktığını gördüyseniz:

  • Meşgul olmanız hedeflerinize ulaşmanızı sağlayacağı gibi problemlerden uzak kalmanızı da sağlayabilir.

Rüyada başka bir kadının memesinden süt aktığını görmek işyerinde ve evde bereketin ve bolluğun artacağına, çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, dileklerinin yerine geleceğine ve tövbelerinin de amacına ulaşacağına delalet eder.

Rüyada kendi memesinden süt aktığını görmek ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, eve kapanacağına, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine, evlatların da ilim irfan sahibi kimseler olacaklarına, kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına, başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine, sarsılacağına rivayet eder.

Rüyada başkasının memesinden süt aktığını görmek başlayan bir ilişkide  güvensizlik yaşanacağına, en pahalı evlerde oturacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, başarılarının hiç eksilmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada memelerinden süt aktığını görmek saygınlığının artacağına, işlerini çok iyi yerlere getireceğine, yaşlanmayacağına ve enerjisini kaybetmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada memeden süt aktığını görmek iş hayatında sürekli köstek olan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına, uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına işaret eder.

Rüyada kadın memesinden süt sağmak endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına, yaşadığı yerden uzak kalacağına inanılır.

Rüyada kadın memesinden süt emmek Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine, içinin kıpır kıpır olacağına, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük bolluk ve berekete vesile olacağına delalettir.

Rüyada kadın memesinden süt içmek hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine, özellikle kişiyi mirastan mahrum bırakmak adına bazı çalışmalar ve kumpaslar içine girileceğine, gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments