Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka kadını öpmek

Rüyada başka kadını öpmek

Rüyada başka kadını öpmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına, sevdiği kişilerle konuşurken onları dinlemediğine ve bu nedenle yalnız kalacağına, dertlerinden kısa bir zaman içinde arınacağına, aşırı sevinçten ne yaptığını bilemez hale geleceğine, iş hayatında çok güzel işler yapacağına, çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada başka kadını öpmek gördüyseniz:

  • Uygulanan baskı kararsızlığa neden olabilir.

Rüyada başka kadını öpmek hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine, yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine, gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada başka bir kadını öpmek kişinin tüm isteklerine aynı anda ulaşacağına, maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine, hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, bunun yerine kafa dengi olan, kendisini anlayan, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkalarının elini öpmek insanlara yardım edeceğine, bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına, ticaret dünyasında adının yayılacağına işaret eder.

Rüyada başka bir erkeği öpmek rüyayı gören kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine, ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine, sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, ailesini hem gururlandıracağına tabir olunur.

Rüyada başka erkeği öpmek başına gelecek bir kötülüğü fark ederek, ona göre davranacağına, umduklarını bulamayacağına, maddi anlamda kendisini toparlayacağına işaret eder.

Rüyada eşini başka kadınla evlendiğini görmek suç işleyeceğine, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına, kişinin içindeki gücü diri tutarak her türlü sorunun üstesinden geleceğine, geçimini rahat şekilde sağlayacağına, insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine inanılır.

Rüyada başka kadınla aldatılmak ideallerine ve isteklerine ulaşacağına, aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına, elden arka arkaya paralar çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgiliyi başka kadınla görmek hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına, evinde maddi ve manevi hiçbir eksiğinin olmayacağına, rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments