Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka bir kadını öpmek

Rüyada başka bir kadını öpmek

Rüyada başka bir kadını öpmek düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, hayatından nefret duygusunu atacağına, ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine ancak yine de doğru bildiğini yapacağına, nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine, üzüntülerini bölüşeceğine, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına, dertlerinin biteceğine, evde de, sosyal hayatında da mutlu olacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, daha geniş rızık elde edeceğine, kişinin altından kalkamayacağı sorunlar yaşamayacağına alamet eder.

Rüyada başka bir kadını öpmek gördüyseniz:

  • Fark yaratmak için cesur olmak gerekebilir.

Rüyada başka bir kadını öpmek zor günler geçireceğine, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, haneye bolluk ve bereketin dolacağına ve ferahlığa çıkılacağına, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına rivayet eder.

Rüyada başka kadını öpmek bir sebeple insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine, eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, maddi olarak kötü bir karara varılacağına delalet eder.

Rüyada başka erkeği öpmek geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine, yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine, hastalıkların uzak duracağına, ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine, yeni ilişkiler kurulacağına rivayet eder.

Rüyada başka bir erkeği öpmek dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine ve kendisinin de ona karşı kendini korumanın ve kurtarmanın çarelerini bulacağına, hayırlı yollara gireceğine, kazançlı işler yapacağına, çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada başkalarının elini öpmek canını ve malını hiçe sayacağına, yükseleceğine, istediği noktaya gelerek, olmayı hedeflediği makama da oturacağına, tüm hayallerinin çok kısa süre içinde ve zahmetsizde gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada başka bir kadının bebek emzirdiğini görmek evlatlarının yüksek makamlara geleceğine, elinize toplu miktarda para geçeceğine, işlerin yeni kapılar açacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine rivayet eder.

Rüyada başka bir kadının doğum yaptığını görmek ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, teşekkür ve şükran duyacağı bir iyilikte bulunacağına, olumsuzlukların da kişiye sonuç olarak iyi şekilde döneceğine delalet etmektedir.

Rüyada kocanızı başka bir kadınla görmek büyük düşüneceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, rahata ve huzura kavuşacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments